Publicerad: torsdag, 25 april, 2013 - 21:34Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Forsell sköt IFK vidare i cupen

Fotboll: Petteri Forsell sköt IFK till kvartsfinal i finska cupen när han gjorde avgörande 3-2 mot TPS i förlängningen. Före det hade Forsell gett gästerna IFK ledningen i Åbo när det återstod två minuter av den första halvleken. En kvart in i den andra så vände TPS på matchen med två snabba mål av Mika Ääritalo och Jani Tanska. Med 20 minuter kvar av ordinarie tid gjorde nyförvärvet Dever Orgill sitt först mål för IFK när han kvitterade och den ställningen stod sig matchen ut och förlängning krävdes för att skilja lagen åt och där avgjorde alltså Forsell. Kvartsfinalerna lottas idag klockan 12.