Publicerad: lördag, 6 april, 2013 - 12:12Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Förlust för Storvreta- avgörande på söndag

Innebandy: Det blev förlust för Hannes Öhman och Storvreta i den fjärde semifinalmatchen mot Dalen i svenska superligan i innebandy under fredagskvällen. Öhman stod för 1-1 målet och en assist i första peroioden. I periodpaus ledde Storvreta med 4-1 men i andra perioden kom Dalen ifatt till 4-4 innan Storvreta satte 5-4. I den tredje perioden blev det bara ett mål och det stod Dalen för vilket ledde till sudden death. I sudden avgjorde Dalen matchen med 6-5 vid tiden 7.39. Storvretas förlust innebär att det blir en sista avgörande match på söndag där vinnarna blir klara för final.