Publicerad: söndag, 15 april, 2012 - 20:56Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Förlust för Åland United mot PK-35

Fotboll: Åland United lyckades inte få in bollen i mål i söndagskvällens möte mot de regerande finska mästarinnorna PK-35. Det var i stället gästerna som tog ledningen genom en straff i den 52:a minuten genom Heidi Kivälä och det blev också det enda målet i matchen. Åland United bjöd trots detta på ett hyfsat bra spel och stod upp bra mot PK-35 större delen av matchen. United fick en hel del chanser att kvittera i mitten av den andra halvleken, flera gånger genom Adelina Engman, men inget avsluten hittade in mellan stolparna i Eckeröhallen. Nästa match för Åland United är på lördag borta mot Kokkola F10.