Publicerad: lördag, 9 augusti, 2014 - 11:29Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:58

Finlands U20 förlorade andra matchen

Fotboll: Finlands U20-damer förlorade VM-gruppspelets andra match mot värdlandet Kanada med 2-3. Juliette Kemppi gjorde Finlands första mål i tredje minuten och ökade sedan på till 2-0 i 21:a minuten, ett resultat som stod sig till halvtid. I andra halvlek vände Kanada matchen och segermålet gjordes i 80:e minuten.

Även fast Finland har förlorat de två inledande VM-gruppspelsmatcherna finns det en chans att gå vidare till åttondelsfinal. Då krävs det att Finland vinner den sista gruppspelsmatchen mot Ghana samtidigt som Nordkorea vinner mot Kanada, då avgörs det på målskillnad.