Publicerad: lördag, 14 juni, 2014 - 19:46Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:02

Finland förlorade mot Österrike

Fotboll: Finlands damer förlorade VM-kvalmatchen mot Österrike på bortaplan med 1-3. Hemmalaget ledde med 2-0 i halvtid och Finland reducerade genom Emmi Alanen med dryga tio minuter kvar, men minuten senare gjorde Österrike sitt tredje mål och matchen var avgjord. Åland Uniteds Nora Heroum och Adelina Engman spelade från start.

Finland tappade nu mark till ledande Frankrike som har full pott, 21 poäng, efter sju matcher. Finland har spelat sex matcher och har 15 poäng. På onsdag är det dags för nästa match och då väntar jumbon Bulgarien i Helsingfors.