Publicerad: lördag, 9 augusti, 2014 - 18:40Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:58

FCÅ vann mot TPK

Fotboll: FC Åland vann under lördagen mot TPK med 2-1. FCÅ inledde matchen starkt och redan i den fjärde minuten gjorde Rezgar Amani 1-0. TPK arbetade sig in i matchen och kvitterade i den 24e minuten, därmed var halvtidsresultatet 1-1. I en jämn andra halvlek visade sig FCÅ vara det starkaste laget när Daniel Boman kunde rulla in segermålet i 79e matchminutet.

FC Åland ligger fortfarande på en andra plats i tabellen, nu med 33 poäng. Serieledande KaaPo vann dagens match mot JIK med 5-0 och har 34 poäng.