Publicerad: lördag, 16 augusti, 2014 - 16:10Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:58

FC Åland vann över Lieto

Fotboll: FC Åland vann komfortabelt över jumbon Lieto på bortaplan med tennissiffrorna 6-3. Hemmalaget tog tidigt ledningen men FC Åland kvitterade kort därefter genom Daniel Boman. I mitten av halvleken fick FC Åland Marcus Lindholm utvisad efter ett litet handgemäng med en Lieto-spelare vid en frispark. Men trots en man mindre kunde FC Åland gå till halvtidsvila med en 3-2 ledning efter att Boman gjort ytterligare ett mål och ett av Rezgar Amani. I den andra halvleken gjorde Amani de tre avslutande målen för FC Åland.

- Det var en lite svängig och konstig match, men vi var starka trots att vi fick spela med en man mindre största delen av matchen, säger Ted Göstas.
FC Åland ligger kvar på andra plats i tabellen nu med 36 poäng. KaaPo leder med 40 poäng.