Publicerad: söndag, 27 maj, 2012 - 18:25Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Engman debuterade när Finland vann

Fotboll: Åland Uniteds Adelina Engman fick göra debut i A-landslaget när Finland besegrade Belgien med 1-0 i en träningslandskamp. Engman började matchen på bänken och blev inbytt när det hade spelats knappa 15 minuter av den andra halvleken. Engman kom till ett par avslut men den belgiska målvakten kunde rädda. Annika Sjölund spelade hela matchen. Segermålet kom med två minuter kvar till halvtidsvila och det var Sanna Talonen som gjorde det.I mitten av juni möter Finland Ukraina och Vitryssland i det pågående EM-kvalet där Finland leder sin grupp.