Publicerad: söndag, 23 november, 2014 - 17:55Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:55

Dramatiskt när IFK vann

Ishockey: IFK Mariehamn följde upp gårdagens storseger med att besegra Järfälla HC med 3-1 (0-0, 1-0, 2-1) på bortais i dag. Robin Englund gav sitt IFK ledningen i den andra perioden. I början av den tredje perioden kvitterade Järfällas Mattias Cumberbatch, men Marcus Friberg Carlsson gav IFK ledningen på nytt.

Två utvisningar i slutet av matchen höll på att ställa till det för IFK. Med drygt två minuter kvar att spela fick ålänningarna spela över en minut med två man mindre på banan efter att Nutthakit Snickars och Jim Manselin visats ut. I det läget valde dessutom Järfälla att ta ut målvakten. Men IFK höll undan och med fem sekunder kvar av matchen fastställde Robin Englund slutresultatet i öppen kasse. Tre mycket viktiga poäng för IFK i kampen om en plats i Alltrean.