Publicerad: lördag, 24 januari, 2015 - 16:56Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:04

Dramatiskt när IFK-hockey vann mot Liljan

Ishockey: IFK Mariehamn följde upp fredagens seger mot tabelljumbon KTH med tre nya poäng borta mot HC Liljan. Men det blev dramatiskt. Dominic Ingström gav IFK ledningen i den första perioden. Hemmalagets Mathias Bärgård kvitterade i början av den andra perioden, men Axel Ekstrand gav IFK ledningen på nytt.

I den tredje perioden utökade Dominic Ingström ledningen till 3-1 men HC Liljan lyckades komma ikapp genom mål av Viktor Eriksson och Jesper Johansson. Kvitteringen till 3-3 kom när 18.34 var spelat av den sista perioden. Men bara drygt 20 sekunder senare satte Robin Englund 4-3 och det blev slutresultatet. I morgon gästar IFK IF Hässelby SK Kälvesta.