Publicerad: onsdag, 21 augusti, 2013 - 21:37Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Debutanternas afton när IFK vann

Fotboll: Det var debutanternas afton när IFK Mariehamn på onsdagskvällen inför 1.301 åskådare hemma på WHA besegrade JJK med 4-1 efter 2-0 i halvtid. Tre av IFK:s mål gjordes av spelare som gjorde sin första match i den grönvita dressen, två av Luis Solignac och ett av Charlie Trafford. IFK rivstartade matchen mot jumbon JJK, i den fjärde minuten gjorde Jani Lyyski 1-0 när han slog in en retur från målvakten som inte kunde greppa Alanzo Adlams luriga skott. Fyra minuter senare kom 2-0 genom nick av Luis Solignac. Därefter kom JJK mer och mer in i matchen, och reducerade till 2-1 i den 52:a minuten genom Mikko Manninen. I den 88:e minuten gjorde debutanten Charlie Trafford 3-1, och på övertid blev den andre debutanten Luis Solignac tvåmålsskytt och fastställde slutresultatet 4-1 till IFK. I och med segern avancerade IFK Mariehamn i tabellen och ligger nu fyra med 35 poäng på 24 matcher. Nästa match för IFK är nu på söndag borta mot KuPS.