Publicerad: tisdag, 25 augusti, 2015 - 07:13Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:34

Daja nätade när IFK Norrköping vann

Fotboll. Daniel ”Daja” Sjölund gjorde ett mål och passade fram till ett när hans IFK Norrköping slog Helsingborgs IF i Allsvenskan i går. Norrköping tog ledningen i den 24:e minuten men Helsingborgs IF kvitterade i början av andra halvleken och gick sedan upp i ledning med 2-1 i den 78:e minuten.
Då klev Sjölund fram och i den 81:a minuten nickade han 2-2 i mål vartefter han på stopptid spelade fram lagkamraten Andreas Johansson till segermålet 3-2.
IFK Norrköping ligger nu fyra i Allsvenskan med 42 poäng, bara två poäng efter serieledarna IFK Göteborg.