Publicerad: lördag, 20 augusti, 2011 - 20:33Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Blekt ÅU tappade serieledningen

Fotboll: Åland United tappade serieledningen efter att på lördagen ha förlorat mot HJK med 1-4 hemma i Bengtsböle. Inledningen var ganska jämn även om HJK kändes lite vassare. Trots det var det Åland United som tog ledningen efter 34 minuter genom Janelle Cordia. Bara minuten efter kvitterade HJK och fyra minuter senare tog gästerna ledningen. Sedan dröjde det till den 71:a minuten innan HJK:s tredje mål kom och det var den före detta Åland United-spelaren Satu Kruus som gjorde det, fyra minuter senare kom det sista målet. Åland United tappar nu till fjärde plats i tabellen eftersom Honka vann mot Ilves och PK-35 tog en poäng mot NiceFutis. Honka leder med 47 poäng, HJK är tvåa på 46 och sedan har PK-35 och ÅU 44 poäng vardera.