Publicerad: lördag, 4 februari, 2017 - 17:27

Blek insats av IFK hockey

Ishockey: IFK Mariehamn stod för en ytterst blek insats på lördagseftermiddagen i Islandia mot Ekerö IK, gästerna vann med 6-3.

Men IFK började bäst och ledde efter den första perioden med 2-0 efter mål av Niklas Herou och Benny Quarfordt. Men i den andra perioden vände Ekerö och när den var slut ledde gästerna med 3-2. I den tredje perioden fick IFK ett visst hopp när Konstantin Ljubobratets reducerade till 3-4, men efter det gjorde Ekerö ganska snabbt 5-3 och det sista målet kom i öppen målbur med bara sekunder kvar av matchen.
Trots förlusten är IFK kvar i serieledning i fortsättningstrean och imorgon väntar Ormsta HC på bortaplan.