Publicerad: lördag, 28 april, 2012 - 18:09Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

ÅU vann över NiceFutis

Fotboll: Åland United vann i lördags över NiceFutis med 2-0 på bortaplan i Björneborg. Den första halvleken var mållös, men det var Åland United som hade spelet helt och hållet utan att skapa riktigt heta chanser. Fem minuter in i den andra halvleken tog åländskorna ledningen mot NiceFutis genom Manya Makoski som överlistade Välimaa i hemmamålet efter en snygg frisparksvariant. Sedan satte Adelina Engman Åland Uniteds andra mål med cirka 20 minuter kvar av matchen.
 Åland United passerade HJK i tabellen och gick upp på andra plats med sju poäng. PK-35 leder med nio poäng och en match mindre spelad än Åland United.