Publicerad: söndag, 27 april, 2014 - 13:08Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:04

ÅU tog poäng i Karleby

Fotboll: Åland United lyckades komma tillbaka från underläge och få en poäng med sig från Karleby i matchen mot Kokkola F10 i Damernas liga. Åland United kvitterade till 3-3 i den 87:e minuten. Redan i matchen inledning hade ÅU en boll i mål, men det dömdes bort för offside och istället var det hemmalaget som tog ledningen efter tre minuter. I den elfte minuten kvitterade Adelina Engman, men minuten senare gick Kokkola F10 till ledningen igen och den ställningen stod sig halvleken ut. Efter en kvart i den andra ökade hemmalaget på till 3-1 och fem minuter senare reducerade Monica Dolinsky och sen dröjde det alltså till slutminuterna innan Engman kunde kvittera med sitt andra mål för dagen.

ÅU har nu åtta poäng efter fem matcher och ligger för tillfället på tredje plats. Merilappi United leder med 13 poäng och PK-35 är tvåa med tolv poäng. På fredag kommer nykomlingen och serieledaren Merilappi United till Åland för att möta ÅU och den matchen börjar klockan 19.30 på WHA.