Publicerad: lördag, 30 april, 2011 - 16:48Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

ÅU räddade en poäng mot Honka

Fotboll: Åland United spelade oavgjort i lördagens bortamatch mot Honka. Esbo-laget tog ledningen efter en halvtimmes spel. Linda Lindqvist gjorde den första halvlekens enda mål. I halvtid gjorde Åland Uniteds tränare Steve Beeks två byten, när både Frida Thilén och Emma Whitter kom in på planen. Men det var ytterbacken Janelle Cordia som fixade kvitteringen 77 minuter in i matchen. Resultatet 1-1 innebär att avståndet på tre poäng upp till Honka på tredje plats är oförändrat.