Publicerad: söndag, 13 april, 2014 - 20:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:04

ÅU krossade ONS

Fotboll: Åland United hade inga som helst problem med att avfärda Uleåborgs-laget ONS på söndagskvällen i Eckeröhallen inför 165 personer. Matchen slutade 5-0.

Cynthia Uwak gav Åland United ledningen i mitten av första halvlek. Innan en kvart var spelad av den andra halvleken hade åländskorna ökat på till 4-0 genom Uwak, Adelina Engman och Kim Sundlöv. Med 20 minuter kvar gjorde så Engman sitt andra mål för kvällen och fastställde slutresultatet 5-0. Siffrorna är rättvisa och visade att Åland United var klart bättre än ONS.
   Åland United har nu sju poäng efter tre matcher och ligger tvåa efter nykomlingen Merilappi United som vunnit sina tre matcher. Inkommande lördag spelar Åland United borta mot PK-35, en match som direktsänds här i Ålands Radio.