Publicerad: lördag, 6 juni, 2015 - 18:49Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:46

ÅU förlorade mot serieledarna

Fotboll: Åland United förlorade hemmamatchen mot serieledande Pallokissat med 2-4. Framför allt hade ÅU stora problem med försvars- och målvaktsarbetet och det lade grunden till förlusten. Redan efter sju minuter sprintade skyttedrottningen Signy Aarna ifrån ÅU-försvaret och gjorde Kuopio-lagets första mål. Knappa tio minuter senare kvitterade Cynthia Uwak för ÅU, men innan den första halvleken var slut hade Aarna gett Pallokissat ledningen igen och Neea Berg utökade till 1-3. Efter en kvart i den andra halvleken reducerade Chloe Jones, men bara fyra minuter senare släppte Khym Ramsey in en frispark från 35 meter av Olga Ahtinen.
ÅU ligger kvar på tredje plats med 15 poäng, Pallokissat och PK-35 är i topp med 21 poäng.