Publicerad: fredag, 22 februari, 2013 - 19:38Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

ÅU föll mot starkare LFC

Fotboll: Det blev en tuff start i matchen mot Linköping FC för Åland United i eftermiddags. Redan åtta minuter in i matchen gjorde Petra Larsson mål för LFC. Efter det dröjde det till den 41'e minuten igen innan LFC nätade nästa gång genom Pernille Harder. Reduceringen kom dock snabbt från ÅU via Janelle Cordia som bara en minut senare lyckades få en touch på en LFC-spelare som gick i mål. 1-2 stod sig till halvtidsvilan. I andra halvlek satte Stina blackstenius 1-3 till Linköping i den 54'e minuten. ÅU satte ett reduceringsmål i den 74'e, men det blev bortdömt på grund av offside. Slutresultatet blev 1-4 till LFC, sista målet kom i den 86'e minuten. - Linköping är ett bättre lag än oss. Det är första gången den här säsongen som vi har hela truppen samlad, och nu ska vi fortsätta framåt, säger tränare Gary Willams efter matchen.