Publicerad: fredag, 27 mars, 2015 - 22:06Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:55

ÅU föll hemma mot DIF

Fotboll: Åland United förlorade dagens träningsmatch mot Djurgården med 2-3. Gästerna öppnade målskyttet på WHA:s konstgräs, men i den 33:e matchminuten kvitterade Maegan Kelly. ÅU-anfallaren fintade bort Djurgårdsmålvakten och satte kyligt 1-1. Två minuter in på den andra akten återtog Djurgården ledningen efter en snabb omställning. I den 79:e matchminuten utjämnade Julia Tunturi tillställningen när hon lobbade in 2-2 från snäv vinkel till höger i straffområdet.

Men det blev Djurgården, som spelar i Sveriges nästhögsta serie Elitettan, som fick sista ordet med 3-2 sex minuter senare.