Publicerad: söndag, 15 juni, 2014 - 20:26Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:02

Äntligen vinst för IFK

Fotboll: Efter sju raka matcher utan vinst lyckades IFK Mariehamn bryta den negativa trenden och vinna över Jaro med 4-2 på WHA inför 1 808 personer. Men det var gästerna som tog ledningen efter 19 minuter genom Shahdon Winchester. Petteri Forsell kvitterade tio minuter senare på en frispark från 25 meter, men i slutet av första halvlek gav Jonas Emet Jaro ledningen igen. Åtta minuter in i den andra halvleken fick IFK frispark igen och än en gång drog Forsell dit den. Sen gjorde Dever Orgill comeback efter elva månaders skadefrånvaro och efter att varit på planen i fem minuter gjorde han 3-2. Därefter fick han en spark i huvudet och måste bytas ut, men han mådde bra efter matchen. När klockan just hade passerat 90 minuter fastställde Amos Ekhalie slutresultatet. IFK ligger, trots vinsten, kvar på tionde plats i tabellen med 15 poäng. Nästa hemmamatch är redan på onsdag då FC Lahti kommer på besök.