Publicerad: fredag, 1 november, 2013 - 05:46Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Åländsk nick avgjorde VM-kvalet

Fotboll: Det var en åländsk nick som avgjorde när Finland i går kväll vann hemma över Kazakstan med 1-0 i VM-kvalet. I den 40:e minuten nickade Annica Sjölund in en hörna, och det blev matchens enda mål. I startelvan fanns en annan åländska, Adelina Engman. Hon blev i den 82:a minuten utbytt mot klubbkamraten från Åland United, Jaana Lyytikäinen. I och med segern leder Finland nu VM-kvalgruppen efter tre raka segrar. Nästa match spelas den 5 april nästa år borta mot Ungern.