Publicerad: lördag, 4 maj, 2013 - 13:53Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Åland United vann med 5-1

Fotboll: Åland United besegrade GBK med 5-1 i lördagens ligamatch i Karleby. Tiina Saario inledde målskyttet efter 13 minuter och utökade ledningen i matchens 24:e minut på straff. I början av andra halvlek blev Saario tremålsskytt innan gästerna lyckades reducera genom Tiia Laasanen. 4-1 gjordes genom Cynthia Uwak i den 62:a minuten och Monica Dolinsky fastställde slutresultatet 5-1 på straff i matchens 78:e minut. Segern innebär att Åland United behåller serieledningen tre poäng före PK-35.