Publicerad: lördag, 27 april, 2013 - 22:57Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Åland United fortfarande obesegrade

Fotboll, damernas liga: Åland United vann i lördags hemma mot TPS med 2-0. TPS spelade disciplinerat och hemmalaget hade svårt att få bollen i mål, och första halvlek slutade 0-0. I början av andra halvlek fick Åland United straff och den placerade Tiina Saario säkert i vänstra hörnet. Minuten efter nickade Juliette Kemppi in 2-0 efter att en hörnboll letat sig fram till henne. Hemmalaget fortsatte att pressa ett försvarsinriktat TPS med bollar längs kanterna, men 2-0 stod sig till slutsignal. Åland United är fortfarande obesegrade och leder ligan med 18 poäng, tre poäng före PK-35 och Honka. Sanna Svensson beskriver matchen: