Publicerad: lördag, 3 augusti, 2013 - 19:20Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Åland United drar ifrån i täten

Fotboll: Åland United vann på lördagen i Åbo mot TPS med 3-2, efter 1-2 i halvtid. Därmed drog åländskorna ifrån i täten eftersom tabelltvåan PK 35 bara fick oavgjort 1-1 mot Pallokissat. Åland United tog ledningen redan i den andra minuten genom Cynthia Uwak, och i den 30:e minuten ökade hon på till 2-0. Innan paus reducerade TPS genom Tikkanen. I andra halvlek gjorde Jaana Lyytikäinen 3-1 till Åland United i den 57:e minuten, och i den 68:e gjorde Tikkanen 2-3. Men närmare kom inte TPS, Åland United vann och har nu 38 poäng på 14 matcher, tre poäng med än tvåan PK 35 som dessutom har två matcher mer spelade. Nästa match för Åland United är onsdagen den 7 augusti då man hemma på WHA tar emot Kokkola F10.