Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 20 januari, 2022 - 13:11Uppdaterad: torsdag, 20 januari, 2022 - 13:11
  • Om det spelas matcher ska det göras utan publik. Arkivbild.

Undantag för seniorlag i seriespel

Det är möjligt för seniorlag i seriespel att träna och spela matcher från och med i morgon. Det är landskapsregeringen som har tagit beslutet att seniorer ska ha ett undantag från beslutet att pausa all hobbyverksamhet inomhus fram till den 3 februari.

Om det spelas matcher ska det göras utan publik och vid träning ska man tänka på säkerheten och undvika trängsel. Seniorlag ska inte träna samtidigt som barn och ungdomar.

När det gäller de åländska lagen i seriespel är redan Jomala IK:s damers volleybollmatch mot Vansbro som var planerad till helgen uppskjuten. Innebandyns FBC Åland hade planerade matcher den kommande helgen, men de skjuts upp enligt tidigare besked och från IFK Mariehamn ishockey som har två tänkta hemmamatcher i helgen väntas besked under dagen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »