Publicerad: söndag, 14 augusti, 2022 - 11:55Uppdaterad: söndag, 14 augusti, 2022 - 12:30
  • IFK:s damer slog Pargas IF på hemmaplan. Arkivbild.

Uddamålsseger för IFK

IFK Mariehamns fotbollsdamer vann lördagens hemmamatch mot Pargas IF i division 3 med 3-2 (1-0).

Minna Kurtén gav Grönvitt ledningen sent i den första halvleken.

I den andra halvleken föll fyra mål inom loppet av 13 minuter. Ronja Rautanen kvitterade för PIF i den 59:e minuten, Tilda Engström såg till att IFK återtog ledningen i den 61:a minuten medan Rautanen återigen kvitterade i den 66:e minuten.

IFK Mariehamn och Tilda Engström skulle dock få sista ordet då hon gjorde sitt andra och IFK:s tredje mål för dagen i den 72:a minuten. Ett mål som räckte till seger och tre viktiga poäng.

IFK Mariehamn ligger på sjunde plats i tabellen och nästa helg väntar LeKi-Futis på bortaplan.