Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 27 januari, 2018 - 17:04Uppdaterad: lördag, 27 januari, 2018 - 17:23
  • Oskar Welin, Sebastian Cronholm, Ove Pellas, Katarina Sundberg, Jonas Andersson(inte med idag) och Mats Rosberg. Arkivfoto

Tre segrar för IFK-bowling

Det blev tre segrar och två förluster för IFK Mariehamns bowlinglag när den fjärde omgången i division 1 spelades i Tavastehus idag.

Tyvärr kom en av förlusterna mot Seinäjoki-laget WRB och det kan stå IFK dyrt i slutändan. Det är mellan IFK och WRB som kampen om andraplatsen står. IFK slog över 1.000 poäng i tre av matcherna och det var där som segrarna kom. Bland annat besegrades överlägsna serieledarna OPS med 1.004-976. Inför den sista matchen mot WRB låg IFK på andra plats i tabellen, men eftersom det blev förlust och bonuspoängen gick till WRB så gick dom om IFK i tabellen igen.

OPS är hela 1.495 poäng före WRB och IFK är i sin tur 34 poäng efter Seinäjoki-laget. Mats Rosberg hade dagens bästa snitt med 224 poäng efter de fem matcherna.
Sista omgången spelas i slutet av mars och då möts alla lagen i de två division 1-grupperna och sen går de två bästa från respektive grupp vidare till kval till FM-ligan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »