Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 8 april, 2018 - 15:55
  • Katarina Sundbergs Hammarby slåss för överlevnad i Elitserien. Arkivfoto.

Sundbergs Hammarby vann viktig match

Bowling. Katarina Sundbergs elitserieklubb Hammarby IF vann helgens match mot Scandinavia BC med 15-5. Segern var viktig i bottenstriden eftersom Hammarby nu ligger åtta i tabellen precis ovanför nedflyttningsstrecket, Scandinavia ligger nia på sju poäng.

Dock har Scandinavia i skrivande stund en match mindre spelad än Hammarby och senare i dag möter de tabellsexorna B-K Eva, Stockholm.

Katarina Sundberg säger till Ålands Radio att hon var nöjd med sitt eget spel i matchen mot Scandinavia och att segern var viktig nu när serien är inne på upploppet.

- Allt avgörs nästa helg och då möter vi BK Eva på deras hemmaplan. På pappret har de ett bättre lag än oss men samtidigt har vi mycket att spela för så jag hoppas det blir en bra match, säger Sundberg.

Om Hammarby lyckas behålla sin nuvarande tabellplacering säsongen ut innebär det ändå att man måste kvala för att få fortsätta i Elitserien.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »