Publicerad: söndag, 8 januari, 2023 - 19:04Uppdaterad: söndag, 8 januari, 2023 - 19:21
  • FBC Ålands herrar förlorade söndagens bortamatch. Arkivbild.

Storförlust för innebandyherrar

FBC Ålands innebandyherrar förlorade söndagens bortamatch i division 3 med 13-4 mot Uppsala Life IF.

FBC Åland fick en tung start i matchen när motståndarna, i numerärt underläge, tog ledningen redan efter 56 sekunder. Ålänningarna kvitterade visserligen relativt snabbt men Uppsala Life replikerade och hade en 4-2-ledning efter första perioden.

I den andra perioden rann hemmalaget iväg till en 8-3-ledning och i sista perioden gjorde Uppsala Life fem mål mot FBC Ålands ett och matchen slutade 13-4.

Målskyttar för FBC Åland var Fredrik Engström (2), Robin Sjöblom och Ted Nordlund.

FBC Åland ligger åtta i tabellen med 15 inspelade poäng på tolv matcher.