Publicerad: lördag, 3 februari, 2024 - 16:24Uppdaterad: lördag, 3 februari, 2024 - 18:20

Storförlust för hockeyherrarna

IFK Mariehamn åkte på en storförlust i ishockeyns alltrea på lördagen, då man föll mot Gnesta IK med 9-1 på bortaplan.

Gnesta tog ledningen efter knappt sju spelade minuter och ledde med 3-0 efter första perioden. Man utökade ledningen till 5-0 under den andra perioden och i den tredje hade ställningen hunnit bli 9-0 innan Robin Englund gjorde IFK:s enda mål för dagen, assisterad av Mathias Kerwien och Otto Silfver.

I en lite haltande tabell ligger IFK just nu på tredje plats med motståndarna Gnesta IK framför sig med lika många poäng, de har dock spelat en match mer än IFK. Trångsund leder tabellen med två poäng och de har spelat två matcher fler än IFK. Imorgon ställs IFK mot Kista HC hemma i Islandia.