Publicerad: lördag, 6 januari, 2024 - 18:54

Seger i återstarten av Alltrean för IFK Mariehamns hockeyherrar

IFK Mariehamns ishockeyherrar slog på lördagen Kista HC på bortaplan i Alltrean med 7-2.

Efter jul- och nyårsledighet var det dags för match i Alltrean igen för IFK Mariehamn och vilan hade gjort gott åt IFK. Kista tog ledningen i matchen men sedan gjorde IFK tre raka mål genom Markus Saarinen, Jesse Kaupinsalo och Anton Ekstrand.

I den andra perioden föll ett mål när Kista HC reducerade till 2-3 men i sista perioden var det IFK för hela slanten som gjorde fyra mål. Målskyttar i sista perioden var Mathias Kerwien, Benny Qvarfordt, Jesse Kaupinsalo och Alexander Grundström.

IFK har spelat fyra matcher i Alltrean och ligger trea i en haltande tabell. Imorgon, söndag, gästas IFK av IK Waxholm som kommer till Islandia.