Publicerad: lördag, 13 maj, 2023 - 21:46Uppdaterad: lördag, 13 maj, 2023 - 21:49

En poäng för FC Åland i Åbo

Fotboll: FC Åland fick med sig en poäng i bortamötet mot Åbo IFK efter en sen kvittering. Matchen slutade 2-2 och Arvid Lundberg gjorde bägge FCÅ:s mål.

FC Åland fick en dålig start i matchen när Åbo IFK:s Arman Palani satte 1-0 redan i den andra minuten. Ett resultat som stod sig till paus.

Dryga kvarten in i andra halvlek kvitterade Arvid Lundberg till 1-1 men kort därefter drabbades FC Åland av ett bakslag när Rezgar Amani fick sitt andra gula kort och blev utvisad.
Två minuter efter utvisningen kunde Arman Palani återigen föra upp Åbo IFK i ledning.

Men med bara tre minuter kvar till full tid kvitterade Arvid Lundberg på nytt ÅIFK:s ledning och matchen slutade 2-2.

FC Åland ligger åtta i tabellen efter fem omgångar.