Publicerad: lördag, 2 oktober, 2021 - 19:08Uppdaterad: lördag, 2 oktober, 2021 - 19:18
  • Tindra Holmström reducerade för IFK. Foto: Owe Sjöblom

Ny förlust för hockeydamerna

Det blev förlust i hemmapremiären med 3-9 för IFK Mariehamns ishockeydamer i Finlandsserien.

Gästerna Salo HT gick tidigt till ledningen men IFK hängde bra med och efter den första perioden var ställning 2-3 efter att Emma Johansson och Tilde Gullans gjorde mål för IFK.

Den andra perioden var ännu jämnare och lagen gjorde varsitt mål, Tindra Holmström nätade för hemmalaget.

I den tredje perioden var gästerna starkare och gjorde ytterligare fem mål.
IFK har spelat tre matcher och det har blivit idel förluster hittills.