Publicerad: lördag, 15 april, 2023 - 18:08Uppdaterad: lördag, 15 april, 2023 - 19:06

Mattssons första allsvenska mål räckte inte mot Hammarby

Fotboll: Olivia Mattsson fick göra sina första allsvenska minuter i Växjö DFF när hon startade lördagens bortamatch mot Hammarby IF. Hon krönte insatsen med sitt första allsvenska mål men det räckte inte då Hammarby vann med 6-1.

Olivia Mattsson, som hittills inte fått någon speltid i de två första omgångarna av allsvenskan, gjorde sin första start och kvitterade Hammarbys ledning i mitten av den första halvleken.
Stockhomslaget gjorde 2-1 innan paus och sedan gjorde Hammarby ytterligare fyra mål i den andra halvleken, vilket gav slutresultatet 6-1.

Olivia Mattsson spelade 66 minuter innan hon blev utbytt. Hammarby IF:s Adelina Engman missade matchen på grund av sjukdom.

Hammarby toppar den allsvenska tabellen efter tre omgångar med tre segrar på lika många matcher. Växjö ligger sist med noll poäng hittills på tre matcher.