Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 8 december, 2018 - 17:30

Lite bättre för Fellman

Det blev en 91:a plats av 103 startande för Jenny Fellman när sprinten i världscuptävlingen i Pokljuka avgjordes på lördagen.

Fellman var knappa fyra minuter efter segrarinnan och landsmaninnan Kaisa Mäkäräinen. Precis som distansloppet i torsdag så hade Fellman problem på skjutvallen. I det första skyttet som var liggande hade hon bara en bom, men sen blev det tre bommar i det stående. Det innebar att Fellman blev tvungen att skida fyra straffrundor totalt. Sett till tiden som Fellman skidade så hade den 67:e snabbaste tiden.

Nu har Jenny Fellman fått göra sina första världscuptävlingar och får ladda om till nästa vecka när Hochfilzen står som värd för nästa tävling. Det blir inget jaktstartslopp för henne imorgon eftersom det var dom 60 bästa i dagens lopp som får åka imorgon.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »