Publicerad: onsdag, 25 april, 2018 - 22:48Uppdaterad: torsdag, 26 april, 2018 - 10:33

Lagkaptenen Kristian Kojola efter förlusten: ”Det är tufft just nu”

KuPs vann med 4-1 mot IFK Mariehamn på Wiklöf Holding Arena på onsdagskvällen.

Det blev alltså ytterligare en förlust för ligalaget.

Men det var hemmalaget som tog ledningen i den 21:a minuten då Amos Ekhalie gjorde 1-0.

Det blev dock de grönvitas enda mål denna kväll.

Det dröjde till den 41:a matchminuten innan KuPS kvitterade och det gjorde lagkaptenen Petteri Pennanen som sedan fortsatte målskyttet i den andra halvleken med ytterligare tre fullträffar bakom Marc Nordqvist.

- Vi får jobba så jäkla mycket för att åtminstone få ett mål. Det känns tufft just nu. Jag vet inte om vi är här eller om vi funderar på något annat, säger lagkapten Kristian Kojola efter matchen.

På söndag möter IFK Mariehamn PS Kemi på bortaplan.