Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 16 januari, 2018 - 06:15Uppdaterad: tisdag, 16 januari, 2018 - 06:18
  • Maryette Karring återvänder till ÅU där hon spelade 2011-2014. Arkivfoto.

Karring tillbaka i ÅU

Fotboll. Vänsterbacken Maryette Karring återvänder till Åland United. I går skrev hon under ett kontrakt som sträcker sig över 2018.

I ett pressmeddelande säger Karring att hon förväntar sig ett spännande år tillsammans med hela laget och att det ska bli roligt att spela på liganivå igen.
- Resultatmässigt förväntar jag mig att vi hamnar på den övre halvan och förstås finns det en vilja i mig att även få medalj. Jag är ännu bitter efter den senaste matchen jag spelade i ÅU i oktober 2014 då vi förlorade guldet till PK-35, säger Karring.

Under gårdagen skrev också Agnes Gordon, Elin Lindholm och Nathalie Wikström från IFK Mariehamns B-flickors och damers kombinerade trupp ungdomskontrakt för ÅU. Den unga trion ska huvudsakligen spela med IFK men också göra träningar med Åland Uniteds A-lag och så småningom närma sig liganivå.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »