Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 2 februari, 2021 - 10:59Uppdaterad: tisdag, 2 februari, 2021 - 12:48
  • Joel Karlström har spelat 26 ligamatcher. Foto: IFK Mariehamn

Karlström blir kvar i IFK

Mittfältaren Joel Karlström blir kvar i IFK Mariehamn, han har förlängt avtalet som nu sträcker sig över den kommande säsongen och med option för 2022.

För ett par veckor sedan var Joel Karlström och testade med ett par svenska klubbar, men har nu alltså valt att fortsätta i moderklubben. Redan 2017 gjorde han debut i ligan och efter det har det blivit ytterligare 25 ligamatcher, varav 13 under 2020. Joel Karlström fyller 20 år i maj.

-Jag är nöjd och glad att Joel och vi kommit överens om ett nytt avtal. Han är ju en egen produkt som kommit fram genom juniorleden och vi ser potential i honom och hoppas på en fortsatt utveckling och att han tar ytterligare steg i sin karriär, kommenterar klubbdirektören Peter Mattsson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »