Publicerad: tisdag, 3 november, 2020 - 10:59Uppdaterad: onsdag, 4 november, 2020 - 12:59

Karlsson vann i klass FM

Nora Karlsson vann sin klass när det hölls finländska mästerskap i det så kallade klass-FM i Helsingfors i helgen.

Nora Karlsson noterade sammanlagt 50,300 poäng och vann före Henriikka Lehtimäki från Jyväskylä som hade 49,800. Tävlingen avgjordes som en mångkamp, vilket innebär att poängen från alla fyra grenar räknas ihop. Nora Karlsson tävlade i landslagslinjen klass 2 och där var även Stina Ekstrand med och placerade sig på 15:e plats med 45,800 poäng.

Förutom dessa två var ytterligare fem gymnaster med från Gymnastics Åland. I klass F äldre kom Inna Johansson på tolfte plats och Frida Eriksson på 14:e plats. Dessutom tävlade Kajsa Biskop och Nova Lundsten i klass E yngre och Katja Semenova i klass E äldre.
Inkommade helg hålls öppna FM i Tammerfors och då deltar Nora Karlsson, Stina Ekstrand och Frida Eriksson.