Publicerad: söndag, 7 januari, 2024 - 18:03

IFK vände och vann

IFK Mariehamns hockeyherrar tog helgens andra seger när laget besegrade IK Waxholm på hemmais med 5-3.

Men matchen mot Waxholm började tungt, bortalaget ledde med 3-1 efter den första perioden där Jesse Kaupinsalo stod för IFK:s mål.

I den andra perioden påbörjades vändningen när Alexander Grundström reducerade och Robin Englund kvitterade. IFK fullbordade vändningen i den tredje perioden när Anton Ekstrand satte 4-3 med tio minuter kvar av matchen och Markus Saarinen satte spiken i kistan till 5-3 med fyra minuter kvar.

På de fem första matcherna av Alltrean har IFK vunnit tre matcher samt förlorat två matcher varav en efter förlängning och därmed skrapat ihop tio poäng.