Publicerad: måndag, 7 januari, 2019 - 06:23
  • Andreas Karlsson gjorde tre mål mot Lidingö. Arkivfoto

IFK hockey vann med sent mål

IFK Mariehamn vann söndagens bortamatch i Alltrean i ishockey när Lidingö Vikings besegrades med 7-6.

Stor matchhjälte blev comebackande Andreas Karlsson som avgjorde matchen med åtta sekunder kvar på matchuret. Efter första perioden var ställningen 1-1 och efter den andra ledde IFK med 4-3, en ledning som utökades till 6-3 i den tredje perioden innan hemmalaget började sin återhämtning. Med tio minuter kvar av matchen kvitterade Lidingö, men det var alltså IFK och Karlsson som fick sista ordet.

IFK ligger på femte plats i Alltrean med elva poäng efter åtta matcher. Även inkommande helg väntar en bortamatch och då är det serieledarna Gnesta som står för motståndet.