Publicerad: lördag, 19 januari, 2019 - 23:07
  • Henri Aaltovirta vaktade målet idag. Bilden är från en tidigare match.

IFK hockey vann i förlängning

Efter förra helgens stora förluster kunde IFK Mariehamns hockeylag vända trenden och vinna över Älta IF på bortais i Alltrean.

Det blev 3-2 efter att IFK avgjorde 27 sekunder in på förlängningen och det var Niklas Manselin som blev matchhjälte. Före det hade Älta kvitterat till 2-2 med endast 18 sekunder kvar av matchen. Och det var Älta som tog ledningen i den första perioden. IFK kvitterade genom Otto Silfver i den andra perioden och i början av tredje gav Robin Englund IFK ledningen med 2-1.

Segern höll IFK kvar på femte plats, nu med 13 poäng. Imorgon väntar Spånga som är placeringen före IFK och har 18 poäng.