Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 3 november, 2017 - 11:18
  • Får IFK jubla i Islandia i helgen? Arkivfoto

IFK hockey möter serieledarna

Serietvåan IFK Mariehamn har två hemmamatcher i division 3 i helgen och först väntar mittenlaget Östervåla och sen står serieledarna Lidingö på tur.

Lördagens match är alltså mot Östervåla som ligger på femte plats med 11 poäng efter åtta matcher. På söndagen är det dags för serieledarna Lidingö Vikings som är tre poäng före IFK. Lidingö har spelat nio matcher och har 24 poäng, dom har bara förlorat en match hittills och det var när IFK var på besök för en knapp månad sedan. IFK vann med hela 7-0 på bortais. IFK har alltså 21 poäng efter sju segrar och två förluster så här långt. Efter helgens matcher återstår tre omgångar innan det är dags för fortsättningsserien och allt tyder på att IFK får spela i Alltrean dit de fyra bästa lagen från de två division 3-zonerna tar sig.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »