Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 9 december, 2018 - 18:01Uppdaterad: söndag, 9 december, 2018 - 18:29
  • Sju gånger fick pucken hämtas ur IFK-målet. Arkivfoto

IFK hockey förlorade mot Ormsta

IFK Mariehamn förlorade med hela 2-7 mot seriejumbon Ormsta i Alltrean på bortaplan.

Efter den första perioden var det ändå jämnt, hemmalaget ledde med 2-1 efter att Pontus Nylén reducerade i slutet av perioden. Tidigt i den andra perioden utökade Ormsta ledningen till 3-1 och IFK reducerade igen, nu genom Robin Englund. Men innan perioden var slut hade Ormsta satt ytterligare ett mål. I den tredje perioden avgjorde Ormsta ganska tidigt med två mål och sen gjorde hemmalaget ytterligare ett mål för att fastställa slutresultatet.

IFK halkade nu ner till fjärde plats i tabellen med sex poäng efter fyra matcher. Inkommande lördag har IFK chans att ta revansch på Ormsta när dom kommer på besök till Islandia och på söndag är det Älta IF som kommer till Mariehamn. Sen väntar ledigt över jul och nyår och Alltrean kör igång igen den 6 januari.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »