Publicerad: söndag, 15 december, 2019 - 20:25Uppdaterad: torsdag, 19 december, 2019 - 10:59
  • Nya motgångar för IFK i helgen: Arkivfoto

IFK föll mot Ormsta

Ishockey: IFK Mariehamn går fortsatt tungt i division tre och fick inte med sig någon seger från helgens omgångar. Ormsta vann hemma mot IFK Mariehamn med 9-5 under söndagen.

Pontus Nylén var enda målskytt för IFK i den första perioden som Ormsta vann med 3-1. Ännu tyngre blev det i den andra perioden där Andreas Stenberg var enda målskytt för IFK i en period som Ormsta vann med 5-1.

Tre raka IFK-mål i den tredje perioden vaskade fram viss nerv i matchen, men Otto Silfvers båda reduceringar och Andreas Stenbergs mål fram till 8-5 var det närmaste IFK kunde komma. I stlutet av matchen satte Ormsta 9-5 sedan IFK tagit ut målvakten.

IFK ligger just nu femma i division tre efter en seger och fyra förluster.