Publicerad: söndag, 14 maj, 2023 - 18:10Uppdaterad: söndag, 14 maj, 2023 - 18:49

Dryga kvarten för Engman när Hammarby förlorade

Fotboll: Hammarby IF förlorade söndagens bortamatch i damallsvenskan mot Piteå IF med 2-1. Adelina Engman startade matchen på bänken och hoppade in i andra halvlek.

Hammarby IF har gått från sex raka vinster till två raka förluster, det efter att laget förlorade mot Piteå IF på söndagseftermiddagen.

Piteå IF tog ledningen i den första halvleken genom Ellen Löfqvist innan Sara Fornes kvitterade 15 minuter före pausvilan. Piteå återtog ledningen i den 51:a minuten genom Anam Imo och höll sedan ledningen hela vägen till slutsignalen.

Adelina Engman blev inbytt i den 72:a minuten när hon ersatte Julia Roddar

Hammarby IF ligger trea i tabellen, två poäng efter Piteå IF som gick upp som nya serieledare.