Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 17 november, 2018 - 20:49
  • BC Clipper Peter Mattsson, Kenneth Mattsson, Amadeus Ahonen och Dennis Bergman. Foto: Owe Sjöblom
  • BK Komet Johan Kuitunen, Anton Holmström, Kim Nyman, Oskar Welin och Mathilda Åkerblom. Foto: Owe Sjöblom
  • I lokalderbyt vann Clipper med 837-712

Clipper i fortsatt serieledning

BC Clipper leder fortsättningsvis division 4 efter att den tredje omgången spelades i Mariehamn under lördagen.

Men det är jämnare i toppen nu än vad det var inför. Clipper leder med endast 75 poäng före K-29 2 och ytterligare två poäng bakom skuggar BK Komet. Clipper vann fyra av fem matcher idag och Komet hade samma saldo. I lokalderbyt mellan klubbarna vann Clipper, precis som dom gjort vid de två tidigare möten den här säsongen. Bästa snittet i Clipper hade Peter Mattsson med 223 poäng, men bäst i hela omgången var Komets Oskar Welin med 228 poäng.

För IFK Mariehamn i division 1 blev det tre segrar på sju matcher i Reso när den andra omgången spelades. IFK ligger på sjätte plats och det är säker mark för att få fortsätta i division 1, lagen som blir sjua och åtta degraderas till division 2. Jonas Andersson var bäst i IFK idag med ett snitt på just under 210 poäng.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »