Publicerad: lördag, 25 maj, 2019 - 20:25
  • William Rosenberg,nr 7, gjorde två mål för JIK. Foto: Owe Sjöblom

Både JIK och FC Åland vann

Både Jomala IK och FC Åland vann sina respektive matcher i divison 3 idag.

JIK vände underläge hemma mot Björneborgs-laget TOVE och vann med 4-2. Gästerna tog ledningen i den första halvleken. Efter 13 minuter i den andra halvleken kvitterade Filip Helén och bara två minuter senare gav William Rosenberg JIK ledningen. Tio minuter senare utökade Rosenberg ledningen till 3-1, men kort därefter reducerade TOVE. Slutresultatet fastställde Helén på övertid.

FC Åland vann över JyTy med 3-0 i Åbo. I den första halvleken gjorde Sergei Chibisov och Shajan Amani mål och i den andra halvleken satte Rezgar Amani en straff som betydde 3-0.

FCÅ ligger på femte plats med 12 poäng och JIK är sjua med 10 poäng. Peimari UTD leder med 18 poäng.